Stel je opvoedingsvraag

Handleiding 'MijnBibliotheek'

Computerinfo

Sluitingsdagen

Krantenarchief van de Groote Oorlog

Bibliotheek Buggenhout

Hoofdbibliotheek ACC
Nieuwstraat 2
052/33 95 91

Boekenschuur Opstal
Krapstraat 161
052/33 95 95

Gemeentehuis Opdorp
Dries 70
052/33 95 98

bibliotheek@buggenhout.be

Volgers

vrijdag 21 april 2017

Lezing Griet Op de Beeck GEANNULEERD !

De 'B(l)oeiende Lezing' van schrijfster Griet Op de Beeck op zaterdag 14 mei is helaas geannuleerd omwille van persoonlijke redenen.

We hopen Griet in de toekomst alsnog in Buggenhout te mogen ontvangen.

Zaterdag 13 mei staat in gc De Pit eveneens een lezing geprogrammeerd. Aan het woord is dan voormalig Knack-hoofdredacteur Rik Van Cauwelaert. Wie interesse heeft, kan deze lezing bijwonen als alternatief voor de lezing van Griet Op de Beeck.
Prijs blijft 5 euro, aperitief inbegrepen.

Rik Van Cauwelaert

Met meer dan veertig jaar journalistieke ervaring, waarvan zesentwintig jaar bij het weekblad Knack, is het niet verwonderlijk dat Rik Van Cauwelaert (1950) in 2012 in de top drie belandde van de meest invloedrijke Belgische journalisten op Twitter. Zijn onvermoeibare streven naar onafhankelijke en kwaliteitsvolle berichtgeving maken van hem een zeer waardevolle spreker. Rik Van Cauwelaert werpt deze keer zijn licht op de Belgische actualiteit. Zijn uitgesproken mening, gebaseerd op historische feiten en scherpe analyses, zal een geheel eigen licht werpen op de sociale, politieke en economische elementen die spelen. Precies zoals we van hem gewend zijn.

Geen opmerkingen: